joi, 25 octombrie 2012

singuratatea e noua mea haina...
am imbracat-o acu' ceva vreme si se pare ca inca nu ma lasa sa o dau jos.
....ma sufoca!


"Mai bine vorbesc cu un strain, decat cu tine" ii aruncase nemilos in fata, dupa ce trupul ei ii apartinuse in totalitate.


...inceputul sfarsitului...






17 comentarii:

  1. "dupa ce trupul ei ii
    apartinuse in totalitate" - cea mai mare greseala pe care o fac aproape toate fetele si e numai vina lor, fara suparare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. poti spune ca ai gresit ceva atunci cand faci acel ceva cu placere? :) ..eu nu consider a fi greseala ceva pentru care iti asumi raspunderea. Si nici nu poti fi judecat pentru asta.

      parerea mea..

      Ștergere
    2. Pai poti spune ca ai gresit daca regreti. Si aici este evident un regret, altfel nu ar fi mentionat asta. Cat despre judecat, ti se pare ca am judecat pe cineva? Din contra, imi pare ca tot ea arata cu degetul. Ea si alte fete ca ea care se plang ca au fost parasite dupa ce s-au daruit iubitilor lor. Dar in fine, poate ca nu am inteles eu exact si poate ca nici tu nu ai inteles ideea...

      Ștergere
    3. Ioana, tu sti ce si cum gandesc eu,in marea majoritate a timpului... Tibi, nu e vorba de a regreta actul in sine, ci de a suferi atunci cand realizezi ca relatia a ajuns in punctul in care se rezuma doar la placerea fizica...si oricat de mult te straduiesti sa o revitalizezi observi ca a murit...vrei sa-i dai drumul si nu poti...nu inca. :)

      Ștergere
    4. Si asta nu e tot o greseala?

      Ștergere
    5. daca iti place termenul asta, atunci fie...sustin si eu ca nu e ceva laudabil, dar se intampla uneori sa nu poti renunta atat de usor...

      Ștergere
    6. Nu imi place termenul, nu am vrut sa insist si stiu ca nu poti renunta, dar ce vei face cand va renunta el, gasind si la alta ce ii oferi tu?

      Ștergere
    7. asta e o intrebare fara raspuns...

      Ștergere
    8. Tibi, imi cer scuze.. intentia mea nu era aceea de a te enerva.
      am ramas prinsa asupra cuvantului " greseala " ..si prin radurile alea plutesc si eu. e un fel de " a gandi cu voce tare " , doar ca eu am scris.
      ..in legatura cu " a judeca pe cineva " .nu ziceam ca tu o judeci - nici gand! ma gandeam la mine.. as putea fi judecata petru ceva ce imi doresc, dar e GRESIT ..iar apoi imi apare DIN NOU in minte " CUM poate fi ceva gresit, cand iti doresti din tot sufletul acel ceva "
      sunt doar idei care se sparg in mintea mea.

      Ștergere
    9. Exact, Daiana.
      Ioana, nu m-ai enervat, dupa cum am spus, se pare ca nu am inteles eu exact ce ai vrut sa spui.
      Teoretic nu ar trebui sa fie gresit sa iti doresti ceva, dar poate fi gresit sa iti doresti ceva ce stii sigur ca nu poti avea si sa iti creezi o obsesie pentru asta. La fel cum poate fi gresit sa iti doresti ceva rau sau sa faci rau. Stii cum se spune, drumul spre Iad e pavat cu intentii bune.

      Ștergere
    10. ..dar daca poti avea acel lucru ?? ? doar ca.. iti e frica ca vei fi judecat apoi ?! Oamenii sunt foarte aspri.

      Ștergere
    11. Nu ar trebui sa conteze mai mult oamenii decat fericirea proprie.

      Ștergere
    12. ..da, dar fericitrea ti-o aduc tot oamenii - nu poti sa ii ranesti, sa pleci si sa pretinzi ca nu s-a intamplat nimic. Sau sa vorbesti fara de tine, iar apoi te trezesti singur cu sentimente de vinovatie.. desigur, daca iti pasa..

      Ștergere
    13. Ai subliniat bine - daca iti pasa...

      Ștergere
  2. Haina singuratatii are tepi, dar, odata imbracata si purtata, te obisnuiesti cu ea. Iti devina haina ta principala. Ai da'o jos, dar te'ai obisnuit cu ea si parca nu ai mai da'o... Unoeri iti da o stare de liniste, alteori de neliniste. Haina singuratatii e o haina cu doua fete.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. niciodata n-am considerat ca singuratatea e o haina cu care ar trebui sa ne obisnuim..

      Ștergere